top of page

Brillen, speciaal voor u geselecteerd

Brillen

Altijd een bril

die bij u past

Laat u in de sfeervolle ambiance van onze winkel in Overveen verrassen door de mooie collectie monturen.

 

Alle merken en modellen zijn zorgvuldig geselecteerd en kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit en perfecte pasvorm.

Aan de hand van uw wensen, levensstijl en gezichtsvorm adviseren wij de bril die bij u past.

 

Door onze jarenlange ervaring en expertise weten we al snel welk merk en model aansluit op uw persoonlijkheid.

Zonnebrillen

Bent u toe aan een nieuwe zonnebril? Stap dan eens binnen bij Liebenberg Optometrie en Optiek in Overveen. Onze zonnebrillencollectie is met de grootste zorg samengesteld.

 

Zo hebben we voor alle leeftijden, levensstijlen en smaken een passend model voorhanden. Van trendy en exclusief tot minimalistisch en onopvallend. De keuze is aan u!

Zonnebril op sterkte

Optometrist Niel weet aan de hand van een uitgebreide oogmeting welke zonneglazen het beste zijn voor uw ogen. Uiteraard wordt uw levensstijl ook meegenomen in het advies.

 

Zo hebben wij bijvoorbeeld speciale glazen voor de actieve watersporters onder ons. Zit u veel op de weg? Met de juiste coating geniet u van een comfortabel en haarscherp zicht. Een zonnebril op sterkte beschermt niet alleen de ogen tegen schadelijke UV-straling, maar zorgt ook voor optimaal kijkcomfort.

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel om onze complete collectie te bekijken en passen. De deskundige medewerkers van Liebenberg Optometrie en Optiek in Overveen helpen u graag bij het uitkiezen van de zonnebril die bij u past.

Zonnebrillen
Sportzonnebrillen

Sportzonnebrillen

Een sportzonnebril beschermt uw ogen niet alleen tegen schadelijke UV-straling, maar ook tegen zand, wind, stof en vliegjes.

 

Daarnaast zorgt een goede sportzonnebril natuurlijk voor een optimaal zicht tijdens het sporten. Verder is het belangrijk dat uw bril goed ventileert en niet beslaat.

 

Ook is het van belang dat een sportzonnebril bestendig is tegen stoten en goed stevig zit.

 

Liebenberg Optometrie en Optiek in Overveen is gespecialiseerd in zonnebrillen speciaal voor het sporten en adviseert u dan ook graag.

Adidas Zonyk.jpg
Sportbrillen

Sportbrillen

Heeft u een actief leven? Onze sportbrillencollectie van Adidas sluit daar goed op aan. De corrigerende monturen beschikken over de modernste technieken en passen perfect bij een sportieve levensstijl. 

Door speciale technieken zijn hogere sterktes ook heel goed mogelijk met sportbrillen. 

 

Liebenberg Optometrie en Optiek is gespecialiseerd in sportbrillen (op sterkte). Of u nu topsporter bent of een recreatieve sporter, een goede bril is altijd essentieel.

 

Niets is vervelender dan een tennisbal te laat zien aankomen of bijvoorbeeld tranende ogen door de wind tijdens het fietsen. Voor iedere situatie hebben wij de juiste sportbril voorhanden. 

Kom onze uitgebreide brillencollectie met eigen ogen bekijken in onze optiekzaak in Overveen. Onze deskundige medewerkers adviseren graag de bril die bij u past. Uiteraard dragen we ook zorg voor de juiste brillenglazen.

bottom of page