top of page

Miru 1month: onovertroffen comfortabel


Maandlenzen van Miru, onovertroffen comfortabel


De maandlenzen van Miru hebben een aantal eigenschappen die het dragen van deze lens een prettige ervaring maken. Het unieke randprofiel zorgt ervoor dat de edge constant blijft. Hierdoor is het comfort voor beide ogen altijd gelijk, ongeacht verschil in refractie.  Ook de oppervlakteafwerking draagt bij aan het comfortabel en veilig dragen van de lenzen. De door Menicon speciaal ontwikkelde technieken MeniSilk en NanoGloss zorgen ervoor dat onder andere de bevochtiging, zuurstofdoorlaatbaarheid en de weerstand tegen eiwitafzetting optimaal zijn.

 

Miru 1month Toric

De torische variant van deze maandlens heeft een dubbele verticale asymmetrische slab-off. Deze stabilisatiezones passen bij de anatomie van het oog. De lens stabiliseert door het knipperen tussen de oogleden.

Bijkomend voordeel is de unieke randafwerking waardoor de randen dunner zijn en de oogleden zich soepel over de lens kunnen bewegen.


 

Miru 1month Multifocal

De multifocale oplossing is er in 2 verschillende ontwerpen: het HIGH en LOW design. Deze unieke gepatenteerde ontwerpen zijn eenvoudig aan te meten en zijn heel geschikt voor de beginnende presbyoop, maar ook voor iedereen die serieuze leesondersteuning nodig heeft. 


Het progressief concentrisch ontwerp van het LOW design zorgt voor een optimale balans in scherptediepte. De drie zones zijn zo ontworpen dat er een natuurlijke overgang tussen de nabij- en verte-visus ontstaat.
Het gepatenteerde HIGH design heeft een gedecentreerde optische zone.

Gecombineerd met een dubbele slab-off en dynamische stabilisatie wordt een comfortabel gezichtsveld gegarandeerd.

 

Afspraak maken bij Liebenberg in Overveen

Комментарии


Комментарии отключены.
bottom of page