top of page

Een bril speciaal voor op kantoor

Misschien denkt u: ik heb al een bril voor 'gewoon' en één om te sporten, moet ik er nu ook nog één voor kantoor?


U bent natuurlijk niets verplicht, maar toch is een werkbril de moeite waard. Zeker als u achter een computer zit, kan een bril die is afgestemd op uw werksituatie echt iets toevoegen!


We vertellen u graag waarom dit beter is dan een enkelvoudige of 'gewone' multifocale bril.


Heeft u aan het eind van een werkdag last van uw rug en/of nek? Dan heeft u waarschijnlijk in een verkeerde houding gezeten en deze zou veroorzaakt kunnen worden doordat u meer moeite moet doen om goed te kunnen zien.


Natuurlijk functioneert uw 'gewone' bril nog steeds in uw werksituatie, maar wel minder. U richt uw blik namelijk vaak op de zogenaamde nabij- en tussenafstand. Enkelvoudige brillenglazen corrigeren dichtbij of veraf, multifocale glazen dichtbij én veraf. Maar wel met een relatief klein deel van het brillenglas, waardoor u een relatief smal gezichtsveld heeft.


Een werkbril biedt juist op dit tussengebied een extra groot en scherp gezichtsveld, waardoor u het hele beeldscherm kunt overzien zonder uzelf daarvoor in allerlei bochten te hoeven wringen.


Resultaat: een ergonomische werkhouding en meer kijkcomfort!


VARILUX DIGITIME VOORDELEN

Een moderne levensstijl brengt nieuwe kijkbehoeftes met zich mee.

TV’s, laptops, tablets en telefoons zijn een onmisbaar deel van ons leven geworden. Uw ogen moeten daardoor nog vaker scherpstellen, op de verschillende afstanden van uw digitale apparaten. De tekens die worden weergegeven op de beeldschermen zijn moeilijker te lezen door de grootte en de korrelige weergave. Daarnaast kunnen beeldschermen schadelijk blauwviolet licht uitstralen, waardoor het verstandig is uw ogen en netvlies preventief te beschermen.

Varilux Digitime brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor een actieve digitale levensstijl. Het innovatieve ontwerp van de brillenglazen beantwoordt aan de nieuwe kijkbehoeftes. Zo geniet u als brildrager onbezorgd van ontspannen zicht tijdens uw digitale activiteiten.VARILUX DIGITIME KENMERKEN

Varilux Digitime is een innovatief brillenglas waarin gebruik wordt gemaakt van twee technologieën.


Eyezen Focus-technologie: zorgt voor extra ondersteuning van uw ogen bij gebruik van een smartphone. Zo heeft u minder last van vermoeide ogen bij het gebruik van uw smartphone. Kleine tekens zijn beter leesbaar. Daarnaast ervaart u een natuurlijke houding tijdens het kijken naar uw beeldscherm, wat de kans op nek- en schouderklachten verkleint.


Light Scan-technologie*: beschermt selectief tegen schadelijk blauw licht en reguleert uw biologische klok. Deze technologie zorgt ervoor dat u minder snel last heeft van verblinding door uw beeldscherm, het verbetert contrasten en voorkomt vroegtijdige veroudering van uw ogen. Uniek aan de Light Scan-technologie is dat niet schadelijk blauw licht niet wordt geblokkeerd, zodat u wel de voordelen hiervan ervaart.


*Alleen van toepassing wanneer het Varilux Digitime brillenglas wordt gecombineerd met een Crizal® Prevencia™ coating.VARILUX DIGITIME ALS GELEGENHEIDS- OF TWEEDE BRIL

Om een zo passend mogelijke kijkoplossing te bieden voor uw digitale activiteiten, bestaan er drie verschillende Varilux Digitime designs.

Varilux brillenglazen zijn maatwerkproducten. Om ervoor te zorgen dat het brillenglas zo goed mogelijk aansluit op uw dagelijkse behoeften, adviseert uw opticien u graag over het meest geschikte design. Gaat u uw bril vooral gebruiken voor extra nabijzicht, bijvoorbeeld wanneer u vaak op uw smartphone kijkt. Of kijkt u in uw dagelijkse leven meer op tussenafstand of wenst u een uitgebreider gezichtsveld?
Meer weten over een bril speciaal voor op het werk? U bent van harte welkom met al uw vragen en opmerkingen.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page