top of page

Multifocale brillenglazen: Iets voor u?



Heeft u nog steeds zowel een aparte leesbril als een 'gewone' bril? Dan is een multifocale bril een handige vervanger voor die twee! Scherp zicht op alle afstanden, zonder van bril te hoeven wisselen.


Een multifocale bril verenigt meerdere sterktes in één glas, waardoor u met uw bril zowel kunt lezen als op alle andere afstanden scherp kunt zien. Door het scherpe zicht in alle afstanden en in alle richtingen kunt u optimaal genieten van de wereld om u heen.




Goed nieuws voor lensdragers: er zijn ook multifocale contactlenzen!


Draagt u nog steeds zowel een normale bril als een leesbril of heeft u naast uw contactlenzen eigenlijk een leesbril nodig, laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Graag tot ziens!



ALTIJD ALLES EVEN SCHERP

De hele dag zijn uw ogen aan het werk om alles, op elke afstand, scherp te zien. Of u nu aan het werk bent op uw computer, onderweg bent in de auto of aan het sporten, het is wel zo prettig als u op alle kijkafstanden even scherp ziet.

En wat dacht u tijdens een zonnige dag buiten?


Voor elke situatie hebben wij de juiste innovatieve multifocale brillenglazen. Zo ziet u altijd alles even scherp.



MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

VOOR EEN MODERNE LEVENSSTIJL

Onze levensstijl ziet er vandaag de dag anders uit dan die van enkele jaren geleden. We leven in een wereld die 24/7 verbonden is, elk uur en ieder gewenst moment hebben we toegang tot nieuws uit de hele wereld, we sturen regelmatig foto’s en video’s naar familie en vrienden, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden. De samenleving is veranderd. Dat geldt ook voor onze visuele gewoontes. Uw houding en de manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. U swypet op uw smartphone, kijkt naar uw tablet of pakt uw koffiemok terwijl u naar uw kinderen aan het appen bent.


Kortom, … alles wat ertoe doet gebeurt binnen handbereik.


Op basis van dit nieuwe kijkgedrag heeft het Research & Development team van Varilux een nieuw multifocaal brillenglas ontwikkeld, zodat u zonder compromis kunt genieten van alle afstanden binnen handbereik.



MEER KIJKVOLUME

BINNEN HANDBEREIK

Varilux X-series maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie: Xtend™. De Xtend-technologie zorgt voor een uitgebreid kijkvolume binnen handbereik. Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en hoeft u geen onnodige hoofdbewegingen te maken.




bottom of page